´Glamis Castle`en David Austin rose

Det er noe med hagefolk og David Austin roser… og i min streben etter å bli en del av det «grønne selskap» måtte jeg kjøpe en…

…at jeg kan vise bilde av en blomstrende DAVID AUSTIN rose gjør meg både varm om hjertet og glødende i bollekinna! – og Hallo: den bor i min hage! 

Dette er en ´Glamin Castle` en buskrose med kremfargede roser. Den har en mild duft og kan klare seg i til og med herdighetssone 3. Under trivelige forhold blir den 0,75 cm høy og brer seg ut en meter i diameter – også er den remonterende; den blomstrer altså om og om igjen. Jeg synes den er vakker! –  og gleder meg til det kommer fler..

…og flere er på gang! Jeg kjøpte rosebusken fra webbutikken Flora Linnea og vil du se hvordan den så ut da den kom i postkassen?¿¡!  – ja helt sant, på hue i postkassen –  kan du ta en titt her.

Jeg har plantet den i en betongring som er åpen i bunnen, en ganske stor sak, så det skal bli spennende å se om den klarer seg gjennom vinteren. Jeg må si jeg er strålende fornøyd over at den er i blomstrende live, jeg TROR det meste må tilskrives kvaliteten, men en kan ikke undrvurdere virkningen av mine beundrende blikk OG bedende bønner – om at rosen må vokse seg STOR og sterk og remontere så det holder!

Moro er det – og nå har jeg i alle fall en David Austin rose!

FacebookTwitterShare

12 Comments

 1. Så vakre roser! Jeg har nettopp plantet roser jeg også, og håper virkelig jeg får det til.
  Takk for hyggelig hilsen, jeg ligger litt etter med bloggbesøk om dagen. Mannen har nettopp begynt med ferie, og vi har allerede rukket å kjøre 80 mil på familiebesøk, vært på Ikea og skrudd sammen og hengt opp skaper på vaskerommet (Dvs mannen har gjort det da)
  Så nå blir det litt ferie «etter ferien» med en reise sydover snart.
  Håper du har fine dager og koser deg!
  Klem T

  1. Ønsker deg riktig god tur sydover!
   Glad du ikke har gått HELT i kjelleren etter flyttingen!
   Dere har fått det så flott!!
   Kos deg videre Tino – og må du ha mye god hvile Wink
   Klem

 2. Sitter her med tjukke slekta og feirer din svoger…… Svigermor med flere beundrer bloggen din med alle flotte innslag Smile Så moro at du får til rosene! Yes Ellers takk for nydelige sommergaver Cool . Klem fra svigermor, svigerfar, svigerinnex2, svogerx2, Solveig og Willy – og niese Sandra Kiss

  1. *ler* det er ikke alle som er så heldig som meg å ha en så positiv og oppmuntrende svigerfamilie Big Smile
   Jeg takker og bukker, også får vi se da om det fremdeles er liv i AUSTIN neste år… – moro er det lell!
   Takk igjen og mange varme klemmer til dere alle sammen Kiss

 3. Hei skjønne Lokki Smile
  Tusen hjertlig takk for så koselig ord på bloggen min ღ varmer og lese slik, du er bare god… Er innom deg, men har ikke vært helt i tipp topp form (går veldig mye opp og ned her fortiden) til å legge igjen så mange hilsener… Her har jeg hatt tilbakeslag av mat og trening, men sån generelt så kjenner jeg at det går fremover – sakte men sikkert Smile Mange flotte bilder og innlegg her hos deg… Likte sååååååå godt hagemøblene dine fra Artwood, syns de har sååååå mye fint ღ Ønsker meg Smile – ønsker meg en flott hage også med masse flotte roser ღ – til så lenge får jeg nyte synet i blogglandia, hihi… Skal si rosen hadde fått litt medfart i posten, men den kom jo seg fint da ღ – jeg skal inn å ta en titt på nettsiden – er jo greit å sjekke ut litt Wink Ønsker deg en fortsatt fin uke, og sommer… Stor klem fra Mette

  1. Fine du – takk for vakre ord Smile
   Også har jeg full forståelse for at kreftene ikke strekker til iblandt – viktig å ikke kjenne på at en må kommentere overalt – jeg forstår!
   Håper du kommer deg – for det er et pes med slike dietter, det er lov å bli litt lei Thinking
   Lykke til og god bedring – og igjen takk for dine alltid så positive ord!
   God Sommer videre Mette Smile
   Klem

  1. Tusen takk snille du – og varmt velkommen hit!
   Alltid trivelig med nye «fjes» Smile
   Fine sommerdager til deg – klem

 4. Det var en kjempefin rose! Håper den holder seg bra over vinteren Smile Du kan jo fortelle den juleeventyr, siden du likevel snakker med den… under snøen… (blomsten altså, ikke du!) Wink

  Jeg ønsker deg fine soldager ute på daybeden Smile Stor klem

  1. *ler* ja jeg skal prøve det der med juleeventyr *ler* Big Smile
   Koser meg i daybeden vet du – takk du fine!
   Fine sommerdaer til deg også Smile
   Klem

  1. Takk snille du Smile
   Ja jeg kjenner meg igjen – det blir litt «dvaskt» med bloggbesøk nå om sommeren, men sabla kost å se deg igjen Smile
   Vi blogges du fine – håper du har gode sommerdager!
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo