´Glamis Castle`en David Austin rose

Det er noe med hagefolk og David Austin roser... og i min streben etter å bli en del av det "grønne selskap" måtte jeg kjøpe en...

...at jeg kan vise bilde av en blomstrende DAVID AUSTIN rose gjør meg både varm om hjertet og glødende i bollekinna! - og Hallo: den bor i min hage! 

Dette er en ´Glamin Castle` en buskrose med kremfargede roser. Den har en mild duft og kan klare seg i til og med herdighetssone 3. Under trivelige forhold blir den 0,75 cm høy og brer seg ut en meter i diameter - også er den remonterende; den blomstrer altså om og om igjen. Jeg synes den er vakker! -  og gleder meg til det kommer fler..

...og flere er på gang! Jeg kjøpte rosebusken fra webbutikken Flora Linnea og vil du se hvordan den så ut da den kom i postkassen?¿¡!  - ja helt sant, på hue i postkassen -  kan du ta en titt her.

Jeg har plantet den i en betongring som er åpen i bunnen, en ganske stor sak, så det skal bli spennende å se om den klarer seg gjennom vinteren. Jeg må si jeg er strålende fornøyd over at den er i blomstrende live, jeg TROR det meste må tilskrives kvaliteten, men en kan ikke undrvurdere virkningen av mine beundrende blikk OG bedende bønner - om at rosen må vokse seg STOR og sterk og remontere så det holder!

Moro er det - og nå har jeg i alle fall en David Austin rose!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo