DEN INTERNASJONALE BARNEBOKDAGEN 2. april ❥

Den Internasjonale Barnebokdagen 2. april 2014

Jeg elsker bøker - og har alltid gjort det, og selvsagt leser jeg barnebøker nå når jeg er voksen også. På det siste Mammutsalget sikret jeg meg tre gamle klassikere av Frances Hodgson Burnett: "Den hemmelige hagen", "En liten prinsesse" og "Lille Lord Fauntleroy" - og som alltid velger jeg et bokmerke som kler boken når den leses Wink

Den 2. april er det den Internasjonale barnebokdagen og den feires til ære for forfatteren H.C.Andersen - han hadde nemlig fødselsdag den 2. april.

Skjermbilde 2014-04-01 kl. 14.29.32

Fortellingene til H.C.Andersen inspirerte meg til å lage herlige fantasiverdener da jeg var barn. Og på et blunk kan jeg dra dit igjen, til de barnlige fantasiverdenene, når jeg leser de samme fortellingene igjen - og igjen. Og igjen Smile

Den Internasjonale Barnebokdagen 2. april 2014 Harry Potter

Da Harry Potter plutselig ble veldig kjent på tidelig 2000-tallet syntes jeg det var artig å lese bøkene. Jeg ønsket å bli kjent med den samme fyren en hel generasjon unger ville ha som sin barnebokhelt. Det er moro å henge med, ja det er rett og slett litt stas å skjønne hva de unge snakker om og er opptatt av - og så blir en litt barn igjen når en leser fantasifulle barnebøker.

I år har jeg faktisk valgt en barnebok til påskekrimlesingen! - om du lurer på hvilken det er kan du titte her...

Charlotte~Lokki

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo