DEN INTERNASJONALE BARNEBOKDAGEN 2. april ❥

Den Internasjonale Barnebokdagen 2. april 2014

Jeg elsker bøker – og har alltid gjort det, og selvsagt leser jeg barnebøker nå når jeg er voksen også. På det siste Mammutsalget sikret jeg meg tre gamle klassikere av Frances Hodgson Burnett: «Den hemmelige hagen», «En liten prinsesse» og «Lille Lord Fauntleroy» – og som alltid velger jeg et bokmerke som kler boken når den leses Wink

Den 2. april er det den Internasjonale barnebokdagen og den feires til ære for forfatteren H.C.Andersen – han hadde nemlig fødselsdag den 2. april.

Skjermbilde 2014-04-01 kl. 14.29.32

Fortellingene til H.C.Andersen inspirerte meg til å lage herlige fantasiverdener da jeg var barn. Og på et blunk kan jeg dra dit igjen, til de barnlige fantasiverdenene, når jeg leser de samme fortellingene igjen – og igjen. Og igjen Smile

Den Internasjonale Barnebokdagen 2. april 2014 Harry Potter

Da Harry Potter plutselig ble veldig kjent på tidelig 2000-tallet syntes jeg det var artig å lese bøkene. Jeg ønsket å bli kjent med den samme fyren en hel generasjon unger ville ha som sin barnebokhelt. Det er moro å henge med, ja det er rett og slett litt stas å skjønne hva de unge snakker om og er opptatt av – og så blir en litt barn igjen når en leser fantasifulle barnebøker.

I år har jeg faktisk valgt en barnebok til påskekrimlesingen! – om du lurer på hvilken det er kan du titte her…

Mer inspirasjon...

4 Comments

  1. Ja det synes jeg også Sigrid Smile Jeg har «Kammerpiken» av samme forfatter liggende klar for lesing, åhhh det er så koselig med bøker!
   Nyt våren fine venn – varm klem til deg ❥

 1. Hei! Dette gikk meg hus forbi, men det er jo en fin påminnelse om at barn elsker bøker og gjerne vil bli lest for! Nå jeg besøker barnebarna er det ofte det første spørsmålet jeg får: – Vil du lese for meg! Og det gjør jeg så gjerne! Ønsker deg også fine vårdager! Klem Cathrine Smile

  1. Det å bli lest for er noe helt spesielt! Mamma leste mye for oss – og det var så magisk ❥
   Må du ha fine vårdager du også Cathrine – klem til deg Smile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo