Følg Lev Livet Lett med bloglovin´

bloglovin

Bloggvenner vil jeg gjerne ta vare på! Og da jeg flyttet bloggen var det litt pes å få med seg Google Kontaktnettverk sin Følger-gadget… Dessverre har jeg hatt mye konfigureringsproblemer med den, derfor måtte jeg fjerne den.

Ønsker du å følge meg og kaffilurken videre kan du nå trykke på min bloglovin´ TAB litt ned til høyre på bloggen (lik den over) og du  Follow my blog with Bloglovin

 ♥ Vi blogges ♥

 

Mer inspirasjon...

4 Comments

 1. Leste at det ville bli vanskelig med Google Kontaktnettverk for dem som ikke bruker blogspot. La deg til igjen i leselisten min og det gikk bra. Heldigvis, jeg vil jo ikke gå glipp av innleggene dine.
  Klem

  1. Fint fint å høre at du tar meg med!
   ja det var litt dumt at det ble litt tullball, men sånn er det – noen ganger må en gjøre forandringer…
   Vi blogges!
   Klem

  1. Du er enestående dyktig, og det siste prosjektet – oioioi – tar helt pusten fra meg altså Grin
   Lykke til! Jeg kommer til å følge med !!
   Fine dager til deg!
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo