Følg Lev Livet Lett med bloglovin´

bloglovin Bloggvenner vil jeg gjerne ta vare på! Og da jeg flyttet bloggen var det litt pes å få med seg Google Kontaktnettverk sin Følger-gadget... Dessverre har jeg hatt mye konfigureringsproblemer med den, derfor måtte jeg fjerne den. Ønsker du å følge meg og kaffilurken videre kan du nå trykke på min bloglovin´ TAB litt ned til høyre på bloggen (lik den over) og du  Follow my blog with Bloglovin

 ♥ Vi blogges ♥

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo