Jeg tusler litt…

ME har sin egen puls ... - ...  slik naturen også har, jeg har tidligere skrevet om det i dette innlegget. Formen er ikke så grei om dagen -  jeg orker ikke så mye, men gjør det jeg orker.

Jeg er så priviligert å ha en stor eng jeg kan tusle uforstyrret rundt på - antrekket er nok litt very much casual... mitt hår er uten oppdrift... jeg er blek, men fattet -  litt tummelumsk, - men ved godt mot lell. Så tusler jeg der, det har akkurat regnet og gresset er vått - og jeg stiller meg under et Kirsebærtre som har slått ut i full blomst. Jeg drar litt i grenene for å få de litt nærmere slik at jeg kan plukke med noen grener - dråpene drysser av og treffer meg i ansiktet - det er deilig og friskt.

Jeg har så vidt fått med meg gjennom ~Serendipiticat~ at Rituximabstudien er utsatt på ubestemt tid...      jeg registrerer nyheten, men lever dagen i dag med fokus på regndråpene og blomstene - det blir bedre slik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo