Kjære, kjære du…

Det å få et postkort i postkassen, dét er nå sveisent trivelig altså! Og sannelig er det koselig å sende et også! Selv om en bruker mail så ekskluderer ikke det sjarmfaktoren av postkortkorrespondanse! Jeg har et lite varelager av kort liggende, og da har jeg alltid et for hånden slik at det ikke blir noe strevsomme greier å få fatt på et! Er jeg i en bokhandel eller type fine-ting-og-tang-butikk, ja da kjøper jeg med et koselig kort slik at varelageret ikke går tomt! Jeg har ingen trille problemer med å finne anledninger til å bruke de Smile

Og nå sånn i høstmørket, kanskje er det en og annen som vil sette ekstra stor pris på noen hyggelige ord...  Og hadde jeg visst hvem verdensborger nr 7 ooo ooo ooo er, som skal fødes et sted i verden idag den 31. oktober, -  ja da hadde jeg sendt han eller henne et kort  og ønsket;

~ varmt velkommen til verden!

 

Som du ser finnes det alltid en anledning til å sende et kort! Det trenger ikke være så staselig som at verden runder en ny milliard i antall verdensborgere... for da blir det lenge til neste kortforsendelse - ifølge UNFPA skjer det først i 2025... Nei, en må ikke ha noe stor grunn! -  bare;  hei ~ jeg tenker på deg!  holder i massevis! Jeg har også skrevet om dette på MEstringsbloggen; hvor mye et kort betyr når du er isolert og syk - det gjør en gledelig stor forskjell Smile

Ja ja -  da håper jeg mine postkort har kommet frem i tide, for det ene kortet er nemlig til en dame som har bursdag idag... Gratulerer med dagen Inger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo