Kjære, kjære du…

Det å få et postkort i postkassen, dét er nå sveisent trivelig altså! Og sannelig er det koselig å sende et også! Selv om en bruker mail så ekskluderer ikke det sjarmfaktoren av postkortkorrespondanse! Jeg har et lite varelager av kort liggende, og da har jeg alltid et for hånden slik at det ikke blir noe strevsomme greier å få fatt på et! Er jeg i en bokhandel eller type fine-ting-og-tang-butikk, ja da kjøper jeg med et koselig kort slik at varelageret ikke går tomt! Jeg har ingen trille problemer med å finne anledninger til å bruke de Smile

Og nå sånn i høstmørket, kanskje er det en og annen som vil sette ekstra stor pris på noen hyggelige ord…  Og hadde jeg visst hvem verdensborger nr 7 ooo ooo ooo er, som skal fødes et sted i verden idag den 31. oktober, –  ja da hadde jeg sendt han eller henne et kort  og ønsket;

~ varmt velkommen til verden!

 

Som du ser finnes det alltid en anledning til å sende et kort! Det trenger ikke være så staselig som at verden runder en ny milliard i antall verdensborgere… for da blir det lenge til neste kortforsendelse – ifølge UNFPA skjer det først i 2025… Nei, en må ikke ha noe stor grunn! –  bare;  hei ~ jeg tenker på deg!  holder i massevis! Jeg har også skrevet om dette på MEstringsbloggen; hvor mye et kort betyr når du er isolert og syk – det gjør en gledelig stor forskjell Smile

Ja ja –  da håper jeg mine postkort har kommet frem i tide, for det ene kortet er nemlig til en dame som har bursdag idag… Gratulerer med dagen Inger!

Mer inspirasjon...

10 Comments

 1. Postkort er veldig koselig. nesten litt synd det er mindre av det.
  Derimot er det mange som LAGER kort selv, meg inkludert. Så da har ikke mail overtatt alt helt enda, heldigvis Smile Kjekt med kort, kjekt med mail.

  Vakre kort du viser.

  Ha en nydelig kveld min venn. Smile

  Klem, Lise

  1. Dét er stas å få selvlaget kort!!
   Jeg har en svigerinne som er enestående flink til å lage kort, OG kalendere! og det er SÅ moro å få! Fikk senest et nydelig kort da jeg hadde bursdag!
   Også er det noe med både mail og kort!! Jeg liker begge formene, alt til sitt bruk!
   Nydelig kveld til deg også LiseSmile
   Klem

 2. Det er noe helt eget med kort i posten, jeg blir så glad når det en sjelden gang dukker opp.Big Smile

  ha en god dag til deg, håper du har det bra.Smile

  1. Er så enig altså – synes det er en skikkelig gladsak når det skjer Smile
   Fine høstdager til deg også Gry!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo