Man tager det man haver…

Jeg elsker salater og spiser det ofte. Salatene består oftest av det jeg finner i kjøleskapet, det er lettvint enkelt og blir alltid godt Smile

Nå har jeg begynt å bruke noe i salaten jeg haver grasalt mye av... skvallerkål! For noen dager siden laget jeg en salat med kun skvallerkål som primæringrediens, da kom Kjærligheten med en ganske tydelig melding;  "jeg trenger ikke noe skvallerkål neste gang!"  - Du sier ikke det kjekken.., nåvel vi får nå se på det.

Jeg synes imidlertid det var godt, men det hadde kanskje vært bedre å blande i noe annen salat også! - joda jeg tok den. Denne gangen tok jeg issalat og romainesalat og skvallerkål, tror du ikke Kjærligheten sa han synes det var godt! (Han visste da IKKE på det tidspunktet at han hadde fått litt av den skvallerkålen han ikke trengte.., men sto faktisk ved sitt utsagn etter at jeg informerte om skvallerkålinnblandingen...) Flott det kjekkern!

Så det er ikke siste gang skvallerkål er en ingrediens i middagsretten her i alle fall - og vi går neppe tomme!...

For ordens skyld -  her kommer en oversikt over alle ingediensene i min førbløffende gode "skvallerkålsalat"... Wink

Issalat
Romainesalat
SKVALLERKÅL Smile
Rødløk
Honningmelon
Avokado
Skinkebiff (rester fra gårdagens grillmiddag)
Bacon
Pinjekjerner
Pista´sjnøtter

 

Vel da håper jeg flere med en høyaktiv skvallerkålhage lar seg inspirere og vil forsyne familie og venner med denne  delikatessen...

Vel Bekomme godt folk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo