Nå klinker jeg de sammen!

Ja det er bloggene mine jeg klinker sammen altså. Jeg har vært pittelitt i tenkeboksen - og spratt pluselig ut med en innsikt det ikke var mye å rokke ved;  MEstringsbloggen blir en del av Lev Livet Lett.

Lev Livet Lett og Mestringsbloggen er egentlig to sider av samme sak; nemlig livet mitt. Den oppdelingen som i utganspunktet var naturlig har etterhvert blitt heller upraktisk og unaturlig, - og heller ikke like lettvint som jeg setter pris på at ting er. Når jeg kommer til slike erkjennelser gjør jeg noe med det - så derfor; nå klinkes de sammen! Jeg er skrukkete i skrotten og småullen i toppen, men handlekraftig som en stilsikker kvinne i sin beste alder Smile

Jeg ønsker å fortsette å formidle hvordan jeg mestrer hverdagen med denne sykdommen, samtidig som jeg også har innlegg i tro Lev Livet Lett stil - med kaffilurken like i nærheten og med mye livsglede. Det er meg det; en livsglad "tant" som nyter en kaffilurk og ser gledene i livet.

Alle innlegg som har vært publisert på MEstringsbloggen, med tilhørende kommentarer, finner du nå her på Lev Livet Lett. De ligger under fanen ME(93.3). ME og MEstringsrelaterte innlegg vil jeg fortsette å kategorisere der.

Jeg håper det vil fungere godt, og at dere vil trives her  - alle sammen!

Tudilu godt folk, må dere alle ha vidunderlige maidager!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo