Noe til hagen…

For at ting skal funke her i heimen, har vi en viss rollefordeling. Jeg planlegger og skriver lister - Kjærligheten shopper... og det er han sabla god på altså - en kan merke en eim av svidd kredittkort timer etter han har retunert... Nåvel...

- da han kom hjem med denne forsyningen må jeg erkjenne at jeg småhvinet pittelitt - SÅ mye fint! Han hadde fulgt listen til punkt og prikke og kom hjem med akkurat det jeg hadde skrevet opp  -  og noe til... meg!

Jeg er jo en aldri så liten fan av Garden Girl sine klær - og for å komplettere klærne jeg hadde fra før hadde han kjøpt med en snerten hagehatt, en T-shirt med nydelige detaljer, et utrolig mykt skjerf og lekre rosehansker - alt i en søt Garden Girl bag!

Så om det ut som jeg hadde sabla peiling på hagestell FØR -  span meg inn med hatt og beskjæringssaks - jeg ER en Garden Girl! - resultatene i hagen er vi ikke SÅ kravstore på... Det gjelder å ha rett perspektiv serru Wink

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo