Noe til hagen…

For at ting skal funke her i heimen, har vi en viss rollefordeling. Jeg planlegger og skriver lister – Kjærligheten shopper… og det er han sabla god på altså – en kan merke en eim av svidd kredittkort timer etter han har retunert… Nåvel…

– da han kom hjem med denne forsyningen må jeg erkjenne at jeg småhvinet pittelitt – SÅ mye fint! Han hadde fulgt listen til punkt og prikke og kom hjem med akkurat det jeg hadde skrevet opp  –  og noe til… meg!

Jeg er jo en aldri så liten fan av Garden Girl sine klær – og for å komplettere klærne jeg hadde fra før hadde han kjøpt med en snerten hagehatt, en T-shirt med nydelige detaljer, et utrolig mykt skjerf og lekre rosehansker – alt i en søt Garden Girl bag!

Så om det ut som jeg hadde sabla peiling på hagestell FØR –  span meg inn med hatt og beskjæringssaks – jeg ER en Garden Girl! – resultatene i hagen er vi ikke SÅ kravstore på… Det gjelder å ha rett perspektiv serru Wink

Mer inspirasjon...

10 Comments

 1. For en hærlige rollefordeling, vi har det også litt sånn – for at det skal funke i heimen Smile noen ganger klarer jeg mer enn andre ganger. Men så flotte innkjøp. Og klærne ser helt skjønne ut. Håper du får kost deg mye i hagen nå.

  1. Funker sveisent fint den rollefordeligen ja – en nødvendlighet dog, men vi får utrettet mye sammen.
   Ønsker deg fine hagedager, med mye god hvile Wink
   Klem

 2. Herlig! Han må du ta godt vare på Wink Likte godt den rollefordelingen der, lurer på om det fortsatt er mulig å lære opp min mann hehe han hater nemlig å shoppe.
  Mye fint til både hagen og deg!
  Fin torsdag ønskes deg!
  Klem T

  1. Ja – en kar som han svinser man ikke bort!
   *ler* det høres ikke ut som et enkelt prosjekt det der – men det er lov å forsøke… Wink
   Fine junidager til deg Tino!
   Klem

 3. Så omtenksomt av kjærligheten – nå er du en ekte hagejente… Wink Kos deg med blomster og hageklærne, nå må det vel gro hos deg!

  Ha en fin dag, min venn – klem fra meg Smile

  1. Ja ikke sant! – og JA nå ser jeg fin ut skal vite – antrekket er det ikke noe å si på Wink
   Og her gror det i en veldig fart – både ugress og staslige blomster – ugresset leder… Confused
   Fine junidager til deg Sylke!
   Klem

  1. Ja jeg verdsetter stort at min kjære har slik omtanke – også finner han alltid så fine ting! Det er sabla moro altså – føler meg veldig heldig!!!
   Og da sender jeg sol og varme til deg – for haglebyger nå – nei nå skal du ha litt SOMMER Sigrid Smile
   Varm sommerklem til deg!

 4. Så mye flott til hagen og ikke minst det du fikk av Kjærligheten , herlig.
  Leste også bokomtalen din i forrige innlegg. Har ikke lest bøkene, men har sett filmene.
  Er absolutt en av mine favoritter. Har sansen for svensk krim.
  Ønsker deg fine sommerdager i hagen Smile
  Sommerklem fra Mette

  1. Ja Kjærligheten er snill Smile
   Moro at du også liker filmatiseringene! Mye positivt om dette må sies!
   Fine dager til deg Mette!
   Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo