Om Meg

Jeg Lever Livet Lett sammen med min mann, forøvrig en gledesspreder av dimensjoner, og vår hårete «sønn» –  en Golden Retriever.
Bloggen Lev Livet Lett er en blogg om livet, mitt liv – og om hvordan jeg lever livet med ME (G93.3).  Jeg vil pressisere at dette er mine erfaringer som ME pasient – ene og alene. For meg er hverdagsgledene sentrale, hvor ingen er for små og ingen er for store… –  kaffilurken er aldri langt unna Smile

 

4 Comments

  1. Nei du makaløse – DET var nå kost!!
   Velkommen hit!! – og har du en blogg er jeg veldig takknemlig om du gir meg et pip om det! Spør tanta au – for hun har vel oversikten Wink
   Koselig Marit!!
   Klem Lokki Smile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo