Om Meg

Jeg Lever Livet Lett sammen med min mann, forøvrig en gledesspreder av dimensjoner, og vår hårete "sønn" -  en Golden Retriever.
Bloggen Lev Livet Lett er en blogg om livet; mitt liv - og om hvordan jeg lever livet med ME (G93.3).  Jeg vil pressisere at dette er mine erfaringer som ME pasient - ene og alene. For meg er hverdagsgledene sentrale, hvor ingen er for små og ingen er for store... -  kaffilurken er aldri langt unna Smile

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo