Vakre esker D.I.Y.!

Små esker synes jeg er utrolig praktiske OG dekorative. Både for å organisere og legge all verdens små duppeditter i, men også for å bruke de som vakre gaveesker. Og når en enkelt kan lage disse eskene selv er det jo bare å sette i gang ❥  

Vakre esker lager du enkelt selv!

Første gang jeg oppdaget hvor enkelt disse eskene kunne lages var når jeg så hvordan Underbara Clara laget dem - og det gikk ikke lange stunden før jeg prøvde å lage dem selv. Du bruker kvadratiske ark, litt tykke - og her har jeg brukt ark fra Tildas designblokk Spring. Du kan også bruke scrapbook-ark, de finnes i utrolig mange design og gir muligheter for å kreere akkurat slik du vil. 

Vakre gaveesker lager du enkelt selv!

Til jul brukte jeg slike esker til å pakke inn julegaver i. De er så vakre i seg selv så det eneste ekstra jeg trengte var et pent bånd og en til/fra-lapp. Nå nærmer påsken seg og her har jeg laget et alternativet påskeegg. Hvorfor ikke brette en nydelig eske, legge i litt silkepapir og fylle den med søte påskeegg...

Vakre gaveesker lager du enkelt selv!

...og sette på en vakker lapp (den jeg har brukt her er fra den samme designblokken som arkene) og skrive en liten hilsen. Om du vil prøve å lage slike esker selv kan du gjøre som meg - lære av Underbara Clara Wink

YouTube sitt forhåndsvisningsbilde

 

Lykke til ❥ 

Charlotte~Lokki

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Click to Insert Smiley

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNo